Υλικά
1 κιλό βατόμουρα
850 γραμμάρια ζάχαρη
1 λίτρο λευκό κονιάκ ή βότκα ή τσίπουρο
2 ξυλαράκια κανέλας
Εκτέλεση Συνταγής
Βήμα 1
Πλένουμε πολύ καλά τα βατόμουρα, τα στραγγίζουμε και βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο βάζο.
Βήμα 2
Αφήνουμε στον ήλιο για 2 περίπου μήνες μέχρι να λιώσει τελείως η ζάχαρη. Ανακατεύουμε το βάζο σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Βήμα 3
Μετά τους 2 μήνες στραγγίζουμε το λικέρ και το βάζουμε σε μπουκάλια που μας αρέσουν.
ΠΗΓΗ
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...