Home » , » ΜΠΟΜΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΤΣΟ

ΜΠΟΜΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΤΣΟ


Υλικά:

1 1/2 ποτήρι του κρασιού λάδι
5 αβγά
1 κουτάκι σόδα
300 γρ. φέτα
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
10 κουταλιές καλαμποκάλευρο
10 κουταλιές αλεύρι για όλες τις χρήσεις
αλάτι (αν χρειαστεί)

Εκτέλεση:

Χτυπάμε τα αυγά να αφρατέψουν λίγο. Προσθέτουμε το λάδι και τη σόδα. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μέσα στο μίγμα και ανακατεύουμε ελαφρά. 
Έχουμε ένα μίγμα που μοιάζει με χυλός. Αν σας βγει πολύ σφιχτό προσθέστε λίγο νεράκι, αν είναι σαν σάλτσα λίγο καλαμποκάλευρο ακόμα.
Προσθέτουμε τη φέτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για μία ώρα, μέχρι να ροδίσει καλά.

ΠΗΓΗ

μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

 
ΚΛΕΙΤΣΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ: ΚΟΡΙΤΣΑ | ΜΑΥΡΟΛΟΓΓΟΣ | ΜΕΣΟΧΩΡΙ | ΠΛΑΤΑΝΟΣ
Πνευματικά δικαιώματα © 2013. ΚΛΕΙΤΣΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ - www.aepi.gr
ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ DIGIT COMPANY εκδόσεις digit
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ :greek-sites.gr