Υλικά
|
|
Εκτέλεση
Σωτάρουμε το κρεμμύδι
στοι ζεστό λάδι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το χοιρινό να τσιγαριστεί και
αυτό και μετά ρίχνουμε και το πράσο. Σε αυτήν τη φάση ρίχνουμε αλάτι
και πιπέρι. Αφού σωταριστούν τα υλικά, ρίχνουμε μάραθο και νερό για να
βράσει το κρέας για περίπου 1 ώρα. Οταν έχει ψηθεί μέτρια το κρέας,
ρίχνουμε και τα χόρτα να βράσουν. Το φαγητό πρέπει να μείνει με το λάδι
του, και για αυτό τα χόρτα λέγονται τσιτσιριστά.
|
|
ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ ΜΕ ΧΟΡΤΑ ΤΣΙΤΣΙΡΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΤΣΟ
Σχετικά άρθρα
Άμα σας άρεσε αυτή η ανάρτηση μπείτε στον σύνδεσμο δίπλα click here , ή αλλιώς κάντε εγγραφή στο ιστολόγιό μας από κάτω.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...