Home » , » ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΤΣΟ

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΡΙΓΑΝΗ ΣΤΟΝ ΚΛΕΙΤΣΟ

Συνταγή για 2 άτομα

Υλικά:

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
500γρ. άσπρα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
2 κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους κομμένα σε φέτες
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/3 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1/2 κουτάλι της σούπας ρίγανη
Χυμό από ένα φρέσκο λεμόνι
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση:


Βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε πάνω σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να γυαλίσει. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα ανακατεύουμε με τα κρεμμύδια για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το λεμόνι και ανακατεύουμε κατά διαστήματα.
Σβήνουμε την φωτιά προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και ανακατεύουμε.
Σερβίρετε τα μανιτάρια σας με πίτα και γιαούρτι. Καλή Όρεξη!

ΠΗΓΗ
μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση :

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...

 
ΚΛΕΙΤΣΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ: ΚΟΡΙΤΣΑ | ΜΑΥΡΟΛΟΓΓΟΣ | ΜΕΣΟΧΩΡΙ | ΠΛΑΤΑΝΟΣ
Πνευματικά δικαιώματα © 2013. ΚΛΕΙΤΣΟΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ - www.aepi.gr
ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ DIGIT COMPANY εκδόσεις digit
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ :greek-sites.gr