ΥΛΙΚΑ
1 κιλό φρέσκα φασολάκια
1-2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο
3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο
3-4 ώριμες ντομάτες
μαϊντανό ψιλοκομμένο
αλάτι, πιπέρι
ΒΗΜΑΤΑ
Καθαρίζετε, πλένετε και κόβετε τα φασολάκια
Σε μια κατσαρόλα σοτάρετε τα κρεμμύδια και το σκόρδομε το ελαιόλαδο μέχρι να γυαλίσουν.
Προσθέτετε τις ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και 2 φλιτζάνια τσαγιού ζεστό νερό.
Προσθέτετε και τα φασολάκια. Τα ανακατεύετε ελαφρά και τα αφήνετε να σιγοβράσουν επί 1 περίπου ώρα μέχρι να μαλακώσουν και να γίνουν τρυφερά
Εάν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και 2-3 πατάτες κομμένες κυδωνάτες για ένα πιο πλήρες γεύμα.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ...